Custom Portrait Door Plate ๐Ÿก

I feel so happy and blessed everytime I get an opportunity to make people happy with my creations๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ This beautiful door plate was made for a lovely couple @nazreen_shabeer and @mothi.shabeer who have always believed in me and supported me in every possible way to encourage me to venture out of my comfort space. I love challenges and i am always excited to try to make something new and this was one of them๐Ÿฅฐ Sharing with you are a few pics i clicked of my work.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.